Észbontó! Vitaminhiány...

Kép
A vitaminhiánynak két fő tünete van: az egyik a memóriazavar, a másikat elfelejtettem…      Hm. Valójában sokkal több, mint két tünet létezik, és jobb, ha egyiket sem felejtjük el!      De a legjobb, ha nagyon előrelátóak vagyunk! Nehogy aztán később, nagy tréfás kedvében bárki “úgy maradjon”, hogy minden kiesik a buksijából! Hasonlóan ahhoz, amikor gyermekkoromban rémisztően csúnya pofákat grimaszoltam, és az öregek gyakran így figyelmeztettek: – Úgy fogsz maradni fiacskám!      Szerencsére nem vált valóra az intelem! Különben, hogy néznék most ki!      Az emlékezet, a gondolkodás és a megértés képességének fenyegető elvesztése azt tölti el igazán aggodalommal, akit még nem sújt ez a gond. De szerencsére, ebben az ügyben tenni is ő tud a leghatékonyabban.      Léteznek ugyanis tudományos megfigyelések és mérések, amelyek segítenek ebben. *   (A felhasznált szakirodalom az írás végén található.)      Fontos! Itt most a vitaminhiány egy érdekes formájáról van szó.      A szellemi képes

Nyilatkozat

    A jogtulajdonos – Dr. Lenkei György – minden jogot fenntart magának. A drlenkeigyorgy.hu; drlenkei.net; blog.drlenkei.net; blog.drlenkeigyorgy.hu; drlenkei.blogspot.com; drlenkeigyorgy.blogspot.com oldalakról és a kapcsolt közösségi média oldalakról bármilyen tartalmat letölteni, részben vagy egészben másolni vagy a nyilvánossághoz közvetíteni kizárólag a jogtulajdonos előzetes hozzájárulásával lehet. Az engedély nélküli letöltés, másolás, nyilvánossághoz közvetítés, illetve megjelenítés jogellenes cselekmény. A weboldal személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő – felhasználása kizárólag a Jogtulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

    A felhasználó vállalja, hogy megtekintve az oldalt, vagy bármit, ami elérhetővé válik az oldalon, vagy azon keresztül, vagy a kapcsolt kép, videó és közösségi média profilokon, oldalakon és csoportokon keresztül, beleértve, de nem kizárólag, írásos tartalmakat, videókat, hangfelvételeket, e-hírleveleket, e-maileket, bármilyen közösségi média bejegyzéseket és más kommunikációkat vagy szolgáltatásokat, elfogadja ennek a nyilatkozatnak minden részét.

    Az oldalon semmilyen formában sem történik orvosi tevékenység, vizsgálat, konzultáció, tanácsadás, leletek és egyéb orvosi, egészségügyi dokumentáció feldolgozása, értékelése, elemzése. Semmilyen formában sem fogadunk, gyűjtünk, vagy őrzünk meg semmilyen egészségi állapottal kapcsolatos közlést. Az ilyen tartalmakat bármilyen előzetes lépés nélkül azonnal töröljük, nem továbbítjuk vagy küldjük vissza sem a küldőjének sem másnak.

    A közzétett tartalmak kizárólag információs célokat szolgálnak, nem tartalmaznak semmilyen garanciát, nem tekinthetők orvosi javallatnak, vagy ígéretnek. A tartalmaknak nem célja bárkit arra biztatni, hogy vegyen igénybe vagy ne vegyen igénybe bármilyen orvosi, vagy egyéb gyógyító kezelést, eljárást vagy tanácsadást. A tartalmak nem teszik feleslegessé a szükségessé vált orvosi beavatkozásokat, kezeléseket, eljárásokat, módszereket és tanácsadásokat, nem kívánnak módosítani, befolyásolni semmilyen egészséggel kapcsolatos ellátást, terápiát, beavatkozást, tanácsadást vagy egyéb tevékenységet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Volt egyszer egy ember, szakálla volt kannabisz, helyesebben kender

Vitamin, 10-ből 9 orvos ezt ajánlja... A K₁-vitamin és a rák...

Együnk sok C-vitamint vagy ne? Egy érdekes, tudományos(?) megfigyelés…